Adó 1% - Sok kicsi, sokra megy!

SZJA 1% a METEOR TTE-nek

Ajánld fel adód 1%át a Meteor TTE Erdei Telepe számára! Mi tudjuk, hogy mi az a Telep. Segíts, hogy ezt másoknak is megmutathassuk, fenntarthatóan biztosíthassuk tagjaink és a hozzánk látogatók számára a sportolás, kikapcsolódás feltételeit. Célunk: a játszótér és a telepi sportpályák felújítása.

METEOR TTE 19802518-1-13  Határidő: 2023.05.20.  Rendelkező nyilatkozat letöltés itt További részletekért kattints a címre.

Adód 1 százalékának felajánlása semmibe sem kerül, a statisztikák szerint azonban a magyar adózók kb. 50%-a nem él a lehetőséggel, és az államnál hagyja ezt a pénzt.

Minden adófizető, így az egyéni vállalkozók is egységesen május 20-ig nyilatkozhatnak adójuk 1+1 százalékának felajánlásáról.

2021-ben rekord összeg, több mint 500.000.- Ft gyűlt össze az adó 1% felajánlásaitokból, amelyeket akkor a vihar által letarolt erdőrész újratelepítésére fordítottunk. Idén újra itt a lehetőség, hogy megmutathassuk az összefogás erejét. Az SZJA 1% felajánlásával Te is sokat segíthetsz!

Célunk: a telepi sportpályák és a játszótér felújítása

A focipálya és a röplabda pálya a telepi sportélet központjai. Felnőttek és gyerekek is szívesen rúgják vagy ütik itt a labdát a nyári napokon. Az idő múlása nem kímélte a pályákat: több helyen is bokatörő gödrök tarkítják a terepet, a voléhálón már jóval több lyuk van, mint kellene és a focikapuk is hálásak lennének egy új festésért és hálóért. A játszótéren szerencsére valamivel jobb a helyzet, de itt is vannak olyan játékok, amelyekre ráférne már a felújítás.

Segíts te is, hogy megújulhassanak a sportpályák és a játszótéri eszközök!

Mit kell tenned, ha segíteni szeretnél?

A Meteor Természetbarátok Turista Egyesülete adószáma: 19802518-1-13

Papír alapon készíted az SZJA bevallást?

Itt tudod letölteni a rendelkező nyilatkozatunkat: https://ado1szazalek.com/ado-1-fogalmak/rendelkezo-nyilatkozat-142

A papír alapú nyilatkozatot kitöltés után postán tudod elküldeni a NAV számára, vagy a NAV bármelyik Ügyfélszolgálatán személyesen is leadhatod. Emellett munkáltatódnál is le tudod adni nyilatkozatod.

Elektronikus bevallást készítesz?

Személyes ügyfélkapu bejelentkezés után rendelkezhetsz az 1%-ról

1.            Lépj be az e-SZJA felületére: https://eszja.nav.gov.hu/

2.            Az éves bevallástervezet mellett jobb oldalon találod az 1+1% nyilatkozatot.

Kattints a: 1+1%-OS NYILATKOZATOM BEADÁSA vagy FOLYTATÁSA gombra.

3.            Az Azonosítás menüpont kitöltése nem kötelező. Ha kitöltöd, akkor a kedvezményezett civil szervezet fel tudja venni Veled a kapcsolatot.

4.            A Rendelkező nyilatkozat résznél tudsz rendelkezni személyi jövedelem adód 1%-áról. Az üres mezőbe a kedvezményezett civil szervezet, azaz a Meteor Egyesület adószámát írd be: 19802518-1-13

5.            Helyes kitöltés esetén a rendszer automatikusan kitölti a Civil kedvezményezett nevét.

6.            A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatjuk fel, a listából kiválasztva.

7.            Az ELLENŐRZÉS gombra kattintva nézd át, hogy helyesek-e az adatok.

8.            A MENTÉS gombra kattints, ha mindent rendben találtál.

9.            Végül kattints a TOVÁBB A BEADÁSHOZ – > BEADÁS gombra.

Előre is nagyon köszönjük, ha az Erdei Telep részére ajánlod fel adód 1%-át!